Välkommen på Grillfest hos oss på Zurafa Uppsala

Upplev sommarens magi på vår grillbuffé! Från 16:00 till 20:00, varje fredag till söndag under hela augusti, Samt 1 till 3 September, bjuder vi in dig till en smakfest utöver det vanliga. Vår grillbuffé erbjuder ett överflöd av läckerheter, från saftig Adana kebab och grillad lax till mumsig kyckling spätt och saftig flankstek.

Låt dina smaklökar dansa av förtjusning när du smakar på de läckra rätterna som vi noggrant grillar för dig. Från den mustiga Flintasteken till den smakrika korven med bröd, har vi något för alla smaker.

Våra grillade grönsaker, fräscha Tzatziki, ljuvliga antepröra och smakrika auberginröra kompletterar perfekt måltiden. Dessutom kan du njuta av en härlig salladsbuffé och välja mellan fyra olika dressingar och vår utsökta vinnägrett.

Det blir ännu bättre! För barn under fem år är vår grillbuffé gratis, och för de små äventyrarna efter det, kostar det bara 20 kr per levnadsår.

Så boka ditt bord nu och gör dig redo för en sommar fylld av god mat och härliga stunder med nära och kära. Vår grillbuffé är en fest för smaklökarna och den perfekta anledningen att njuta av varma sommarkvällar med fantastisk mat. Vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd matupplevelse hos oss!

Kontakta oss!

Kontakta oss
För bokning, avhämtning, betällningar, fest, mm

Call Now Button